Va aflati in : Home Mountainboard in romania 1 mai extreme party

1 Mai Extreme Party


1 Mai.....motiv de distractie. Si mai mult de-atat, pentru niste impatimiti ai board-urilor, motiv de dat cu placa. De data aceasta cu placa de mountainboard.

Destinatia: Homoraciu (undeva pe drumul dintre Valenii de Munte si Cheia). De ce? Pentru ca satul se afla situat intr-o zona de dealuri numai buna pentru mountainboard si pentru ca acolo ne astepta si o casutza ca-n povesti cu multe papadii si pomi infloriti in jur.

Durata: 4 zile. Personajele din poveste: Geo, Clara, Miha, Bogdan, Marcu, Sonia, Sam, Alina, Offseth, Nico, Teo, Dumitru, Humy, Eryka. La acestea se adauga 5 masini, 9 mountainboard-uri :D (4 x comp 16, 2 x pro 16, 2 comp 26, 1 comp 6), o prastie, un poi, 3 corzi, 2 hamuri, protectii, un gratar, un laptop si o combina etc.

Cu acestea fiind spuse.......sa-nceapa distractiaaaaaa!!!

Vineri seara: asa...de incalzire.....am facut cateva ture de mountainboard pe soseaua ce trecea prin fata casei, mai intai normal J, mai apoi tractati de masina. Senzatie extrema! Abia asteptam ziua de maine.

Sambata: mergem la dealul cel vestit descoperit cu un week-end in urma de Geo si Nico. Ajunsi acolo....wow. Exact ce ne trebuia: iarba tip gazon, pante abrupte, kikere naturale, chiar si un pic de half pipe. Cei mai vechi s-au dat cu mai mult curaj, ceilalti au prins curajul putin mai tarziu (de mentionat Sonia si Alina – prima data pe mountainboard, s-au descurcat de minune). Am incercat si cateva tehnici de franare, reusite de altfel, dar si 180-uri pe 2 roti. Am plecat dupa cateva ore bune. La intoarcere am trait cea mai extrema experienta cu mountainboardul de pana atunci: ne-am dat (Geo, Eryka, Sam, Sonia, Marcu) pe o portiune de asfalt inclinata si am ajuns la o viteza care ne-a facut sa ne curga lacrimi :D. Data viitoare vom masura viteza. Seara...ture de chill pe langa casa.

Duminica: vreme a ploaie, insa nimic nu ne putea sta in cale. Am improvizat un teleschi (by Logan) – mult mai ieftin decat cele pe care le stiti voi J. Am legat o coarda de o masina, ne-am agatat 7 de ea ( Humy, Eryka, Geo, Sam, Sonia, Offseth, Alina) cu mountainboardurile prinse de picioare si alte 2 masini ne tineau trena. Cameramanul de serviciu - Bogdan, fotograful – Clara, soferi – Nico si Marcu, copilot – Miha. Cireasa de pe tort: ploaia. Am mers asa tractati aprox. 3 km pana la dealul minunat unde am continuat distractia cu ture de mountainboard si cu tiroliana. La intoarcere acelasi drum..aceasi viteza :D ca si ieri....de data asta masurata cu ajutorul masinilor (s-au dat Sonia, Eryka si Sam). Masuratorile au aratat intre 42-47 km/h maxim.

Luni: Ne-am hotarat sa schimbam locatia la indemnul lui Bogdan. Nu prea departe. Satul se numeste Starchiojd. Ne-am „imbarcat” in masini cu tot cu mountainboarduri spre destinatie. Ajunsi acolo....surpriza! Dealul era mult mai abrupt decat cel pe care ne-am dat pana atunci. Ups! Nu-i nimic....ne plac provocarile :P. Mai intai ne-am dat intr-o zona mai putin abrupta si am descoperit cu mare bucurie ca pe iarba uda mountainboardul poate fi controlat mult mai usor si se comporta asemeni unui snowboard. Dupa cateva ture am inceract si sarituri.....peste o sticla de Fanta J. Geo, Sam, Humy, Marcu, Sonia si Eryka. S-au reusit ollie-uri, 180-uri si cateva cazaturi bune. Dar e de bine...evoluam :D. Au urmat apoi doua ture pe panta cea abrupta de care  ziceam mai devreme. Am doborat-o....cu cateva mici accidente, dar cu o mare satisfactie ca acest sport ne captiveaza si se transforma in ceea ce toti snowboardarii ne doream de mult: o modalitate de a ne da cu placa si pe timpul verii.......atat pentru distractie cat si pentru antrenament. Seara: rapel de pe un pod de circa 20 de metrii, apoi un party....fara detalii, prietenii stiu de ce J)).

Marti: recuperare, o analiza a zilelor trecute, satisfactie totala. A fost o mini-vacanta in care ne-am simtit bine, am invatat si am experimentat lucruri noi, am devenit si mai prieteni, poate asta e lucrul cel mai frumos care rezulta din practicarea acestor sporturi (mountainboard/snowboard).

 

Pe data viitoare!!!

Eryka


Galerie foto

 

 Comenteaza in forum


Galerie Foto
 
Stirile Mountainboard.ro
18.05.2007
Echipament de protectie Hillbilly
incepand din luna iunie,  www.mountainboard.ro  va ofera echipamentele de protectie Hillbilly, protectii de poponeata si de manutze
21.02.2007
Inchirieri echipamente
Inchiriem mountainboarduri. Oferta cuprinde placi din gamele de top (pro 16, comp 26x, comp 16, comp 6) cu sau fara sistem de franare si seturi de protectii pentru fiecare placa. Pentru detalii...
Stirile Mountainboard.ro
prorider
kitemania
H2O
Kiteboarding
MBS Europe - Maxtrack
MBS
Home Prezentare Magazin Produse Galerii foto / video Stiri Articole Forum Contact