Va aflati in : Home Articole Mountainboard & kitewing

Mountainboard & kitewing

 Intreba pe forum idler daca mountainboardul merge si pe plat... . Ii   raspundeam atunci ca da, insa daca folosesti pentru   deplasare o alta forta in   afara gravitatiei, un kite, un kitewing, etc.. Recunosc ca raspunsul i'l dadusem "din auzite" insa acum ii pot confirma din proprie experienta ca DA,   mountainboardul merge foarte bine pe plat, in combinatie cu un kite sau cu un   kitewing.

Am mers astazi pe aeroport la Clinceni, la invitatia lui Tudor pentru a vedea in actiune un kite flysurfer lucrand cu un mountainboard si inspiratia a facut ca in ultimul moment sa iau si un kitewing pentru a-l testa. Intamplarea a facut ca astazi sa se desfasoare niste antrenamente ale pilotilor de la Clinceni si astfel nu ne-am putut bucura in voie de kite. Scurtele reprize reusite au dovedit insa faptul ca mountainboardul este perfect compatibil cu kite-ul.

Vazand ca nu putem ridica zmeele am scos la inaintare kitewingul iar dupa cateva incercari nereusite am inceput sa-i prindem secretul si sa ne dam cursiv. Senzatia este foarte tare si cred ca e senzatie la viteze mari, in special daca terenul pe care te dai este foarte tare, in cazul nostru capatul pistei de la aerodrom si un drum de pamant bine batatorit.

Am mai invatat astazi ca e bine sa ai ceva forta in brate sa te dai cu kitewingul si ca echipamentul de protectie e obligatoriu si pe plat ;) . E bine de asemenea sa ai un ham pentru a nu-ti suprasolicita bratele, reversul medaliei fiind insa ca nu te vei mai putea descotorosi de aripa la fel de usor ;)

Va las sa parcurgeti cele cateva imagini din galerie si promit sa revin cu altele pe masura ce vom progresa.
 

George
Galerie Foto
 
Stirile Mountainboard.ro
18.05.2007
Echipament de protectie Hillbilly
incepand din luna iunie,  www.mountainboard.ro  va ofera echipamentele de protectie Hillbilly, protectii de poponeata si de manutze
21.02.2007
Inchirieri echipamente
Inchiriem mountainboarduri. Oferta cuprinde placi din gamele de top (pro 16, comp 26x, comp 16, comp 6) cu sau fara sistem de franare si seturi de protectii pentru fiecare placa. Pentru detalii...
Stirile Mountainboard.ro
prorider
kitemania
H2O
Kiteboarding
MBS Europe - Maxtrack
MBS
Home Prezentare Magazin Produse Galerii foto / video Stiri Articole Forum Contact